Velg en side

erstatningstannIkke noe i verden er så kjedelig som å miste tenner, du kan ha vært uheldig på vinterstid og sklidd på isen også knekt tanna di eller du driver med en eller annen for idrett hvor du mistet tannen. Da kan det være smart med en erstatningstann som du enkelt kan sette inn selv. Noen av oss er også så uheldig i livet at vi må trekke tenner vi har i munn PGA at vi har fått hull i dem. Vi har rett og slett ikke råd til å kjøpe ny tann hos tannlegen.

Derfor vil det alltid være et hull der i munn som mange av oss vil skamme seg over. Du tør ikke lenger le eller smile når du er ute blant folk. Kanskje de også tenker at du har dårlig råd siden du aldri fikser opp i det hulet som er i munnen din som alle kan se. Gå med dette en liten periode er kanskje greit nok det. Men over en lang periode så kan folk kanskje starte å lure. Er du en av dem som tenker mye over det her, du har ikke råd til å dra til tannlegen. Da kan en erstatningstann være fint for deg å ha. En erstatningstann trenger ikke koste skjorta som en tann gjør hos tannlegen.

Spar mye penger

Hos tannlegen så kan dette komme opp i mot flere tusen kroner for en ny tann, eller en erstatningstann for din gamle tann. Det kommer helt an på hvordan type tann det er du trenger men en erstatningstann hos tannlegen kan koste over 10 000 kroner. Tenk på det. For noen av oss er det veldig mye penger. Vi har rett og slett ikke råd til å reise til tannlegen når det koster så utrolig mye penger. Da kan det være greit å vite at vi kan lage en erstatningstann hjemme selv til kun noen hundrelapper. Er dette mulig tenker du, kan man faktisk spare penger på sine tenner? Ja det kan du. Du kan kjøpe veldig mange midlitertidige erstatningstenner hos midlertidigtann.com for prisen det koster hos tannlegen for å fikse et hull mellom tennene. Le, smile og ha det gøy skulle vært et menneske rett.

Redd for å reise til tannlegen.

Mange av oss er også redd for å reise til tannlegen. Med denne løsningen for en erstatningstann så kan du gjøre dette hjemme selv i ditt eget tempo. Du trenger ikke sitte å gape i timevis om du ikke føler for det. Du slipper å ligge der å kaldsvette fordi du ikke skjønner hva som kommer til å skje nå. En erstatningstann for dine gamle tenner kan du enkelt fikse opp i selv. Du trenger kun å kjøpe et kit som du får tilsendt i posten, følg bruksanvisningen som følger med i pakken. Du styrer dette enkelt i ditt eget tempo. Ingen som ser at du har brukt denne løsningen eller at du har vært hos tannlegen.