Velg en side

midlertidig kroneHos tannlegen kan du få en midlertidig krone som kanskje bare sitter fast i noen dager før du skal sette på den riktige kronen din som vil kanskje vare livet ditt ut. Men å sette inn en krone hos tannlegen kan være både dyrt og tar veldig lang tid. Spesielt for folk med tannlege skrekk.

Nå lever vi i en tid der du kan gjøre alt hjemme. Har du vært hos tannlegen, så kan du faktisk sette inn dette her hjemme selv, helt lovlig å helt greit. Du sparer også utrolig mye penger på å sette inn dette her selv hjemme. Hos tannlegen kan det koste flere tusen kroner men hos midlertidigtann.com koster en midlertidig krone noen hundrelapper.

Midlertidig krone

En midlertidig krone kan også brukes som en krise løsning om du har vørt så uheldig og mistet kronen din som du har tatt hos tannlegen. Kanskje du har vært så uheldig at du har spist litt mat ute på restaurant så har den dettet ut, eller at du tilfeldig kjenner at den er helt løs også plutselig så kjenner du at den er ute. Du starter å tenke på at dette her kommer til å bli veldig dyrt når du skal til tannlegen.

Du sitter å tenker på at tusen lapper kommer til å fly ut av vinduet. Du kjenner at du gruer deg til å ringe tannlegen. Du har rett å slett ikke råd til det her nå. Da trenger du en midlertidig krone som du kan sette over den kronen din har mistet. Så mens du sparer penger til å reise til tannlegen å fikse opp i det som er skjedd så kjøper du en midlertidig krone hos midlertidigtann.com til et par hundre lapper. Så lenge du ikke har smerter i tannen så kan det være en grei løsning til du får spart deg opp noen penger til å reise til tannlegen.

Det høres kanskje rart ut. Men vi lever i en tid der vi snart kan gjøre alt vi vil hjemme. Du trenger snart ikke forlate huset ditt for å gjøre noe. Vi kan teste oss selv for sykdommer, måle blodtrykk hjemme eller bestille mat hjem. Du kan også fikse dine egne tenner selv hjemme. Er det ikke fantastisk? Denne løsningen passer ikke bare om du trenger en midlertidig krone men passer også om du har mistet en hel tann eller ønsker å dekke opp skader på dine tenner.

Er det enkelt å bruke?

Du trenger ingen spesial verktøy for å bruke denne som hos tannlegen. Ikke noe lim er nødvendig. Det inneholder ingen giftige stoffer. Etter du har laget tannen kan du farge den slik at den ser ut som alle dine andre tenner. Det er ingen som vil se at du har brukt denne type løsning. Ta livet ditt og smilet ditt tilbake med denne løsningen. Du skal ikke trenge være redd for å smile eller redd for at det koster flest hos tannlegen. Så lenge du ikke har smerter i tannen hvor du mistet kronen din så kan dette her fint brukes som erstatning til du har skrapt sammen nok penger til å faktisk dra til tannlegen.