Velg en side

lage falske tenner hjemmeI dag lever vi i en stressende verden, hvor mer og blir laget enklere for forbrukerne. Det kommer hele tiden nye dupe dingser som skal gjøre hverdagen enklere for oss. Kan man lage falske tenner hjemme? Svaret er enkelt JA. Du kan lage falske tenner hjemme selv. I dag kan du gjøre nesten alt hjemme du trenger ikke lenger dra til legen for å måle blodtrykket ditt, teste deg for kjønnssykdommer. Det finnes hjemme tester til alt dette som gjør at du kan spare tid. Ikke minst du kan gjøre dette her selv hjemme når det passer for deg. Hvis du skal til tannlegen så er dette veldig dyrt, det krever som regel også veldig masse tid. Falske tenner hos tannlegen koster fort veldig masse penger. Mange av oss har ikke råd til det. Vi ønsker kanskje også å ikke ta oss råd til det. Eller vi har tannlege skrekk. Uansett hva grunnen er så kan du nå lage falske tenner hjemme for noen hundrelapper. Det beste av alt er at du kan gjøre det når det passer for deg.

Hvordan lage falske tenner hjemme? Det er enkelt.

  • Først må du bestille tenner ifra midlertidigtann.com
  • Motta kiten i posten. Sendes i løper av 24 timer
  • Du trenger ingen spesielle verktøy
  • Det er ikke noe farlige materialer her. Så du kan være trygg.
  • Du følger enkelt manualer som føler med. Gjør alt selv.
  • Du kan farge tennene så de ser helt lik ut som dine ekte tenner.
  • Ingen lim eller annet krever.
  • Du gjør tennene klare på ca 10 min.

Hvorfor skal man lage falske tenner hjemme?

Du kan lage falske tenner hjemme selv fordi dette sparer deg kanskje for tid? Du har ikke penger til å dra til tannlegen, eller du rett å slett ikke ønsker å dra til tannlegen. Hvis du har et stort hull mellom tennene så kan dette for mange endre deres selvfølelse. Spesielt for mange syntes ikke det er noe gøy å dra til tannlegen eller de rett og slet ikke har råd til å reise ditt for å sette inn nye tenner. Har du mistet en tann der alle kan se det, så kan det fort bli til at du ikke lenger ønsker å smile. Du føler deg kanskje veldig flau, eller du ungår situasjoner der du må smile. Å lage falske tenner hjemme er derfor er godt alternativ. I løper av 10 min har du fiks ferdige tenner som du kan sette inn i munnen din. Du kan smile igjen.

Hva sier tannlegen om dette?

Hvis du kommer til tannlegen senere med dette produktet i munnen din så kommer ikke de til å si noen ting fordi dette er et helt lovlig produkt som alle kan bruke uten skadelige kjemikalier. Tannlegen vil enkelt bare fjerne det ut av munnen din. Hvis tannlegen din spør så kan du bare være ærlig å si hva du har brukt. Det er nok kanskje ikke alle tannleger som er like glad i dette produktet som det vi er å 100 vis av andre pga det er et billig produkt som alle kan kjøpe for noen hundre lapper. Ikke som hos tannlegen hvor du må bruke flere tusen for å lage en ny tann. Så du kan lage falske tenner hjemme uten problemer.