Velg en side

Leveringsinformasjon

Din bestilling vil bli sendt som pakke med sporingsnummer. Pakken leveres på døren din.

Bestillinger før 22:00 på arbeidsdager blir sendt samme dag. Du vil motta bestillingen din innen 4-6 arbeidsdager, men vanligvis får du den innen 4 dager.

Hvis du ikke er hjemme når pakken ankommer, vil pakkebudet prøve ogjen dagen derpå. Det er også mulig å få pakken sendt til et hentemottak hvis du ikke er hjemme. I slike tilfeller vil du kunne hente pakken i din nærbutikk.
Av og til kan pakken leveres til din postkasse hvis du ikke er hjemme når pakkebudet ankommer.

Etter å ha utført din bestilling vil du motta en epost i løpet av et par timer som inneholder sporingsnummeret (kun på arbeidsdager). Dette lar deg se status på pakken din på nettet. I de fleste tilfeller vil den også indikere forventet leveringsdato og tid. Hvis du ikke har mottatt denne eposten, vennligst kontakt oss.

Hvis sporingstjenesten vises på et annet språk, kan du endre språket oppe til høyre på nettsiden.

Vennligst merk deg: Siden vi sender pakken fra Nederland, betyr det at du må betale tollavgifter. Vi refunderer ikke dette beløpet, du må betale det selv.

Vi er også oppmerksomme på at Norge har nye regler angående forsendelse av pakker fra utlandet, og at det nå legges avgifter på bestillinger av små summer. Dessverre kan vi ikke gjøre noe med dette. Vi vil sende pakken din med riktig tollskjema slik at det ikke blir noen forsinkelser.