Velg en side

falsk tannMange av oss er redde for å smile, ende verre å le. Det er et hull der som vi skjemmes veldig over. Hvorfor ikke da sette inn en falsk tann som et alternativ? Da sitter du nok og tenker på at å sette inn en falsk tann der du har hull i munnen kommer til å bli en veldig kostbar greie. Men det trenger ikke nødvendig vis å bli det. Hos midertidigtann.com kan du erstatte en tann som mangler med en falsk tann slik at du trygt kan smile og le igjen. Mange av oss mister tenner av forskjellige grunner, kanskje du har trukket en tann hos tannlegen eller du har mistet en tann i en ulykke.

Mange av er uheldige, vi kan slå oss på isen, bli skadet i idretter som fotballkamper eller hockey kamper. Uansett hva grunnen er så vil de ikke se så veldig pent ut om du mangler en tann i munn på et område som er godt synlig om du skulle smile eller le. Noen av oss bryr oss kanskje ikke om vi har mistet en tann. Men skal du eksempel i et bryllup eller konfirmasjon så kan det være lurt å tenke på å sette in en falsk tann som vil vare noen dager. Mange av oss har kanskje et yrke også hvor det ikke vil se så bra ut om vi mangler en tann i munn. En midlertidig falsk tann kan også være løsningen for deg om du eksempel venter på å sette inn en tann hos tannlege. Da kan du smile på jobben som vanlig. Ingen vil se noen forskjell. Det er mange grunner til at du kan miste tenner, derfor kan det være greit med en midlertidig falsk tann.

Store kostnader hos tannlegen:

Skal du til tannlegen å sette inn ny tenner på stift eller bygge en bro så snakker vi store kostnader, gjerne i 10 000 kroner og oppover hvis du ønsker en ny tann på stift. En bro som bygges mellom to tenner kan kanskje være noe rimeligere, alt ettersom hvor i munnen du har mistet tenner. Er det en fortann som du har trukket ut eller mistet kan du ikke nødvendigvis sette inn en bro der. Da blir det fort snakk om veldig store kostnader med en stift. Løsningen med en midlertidig falsk tann er super genial. Med kostnader godt over en normal måneds lønning er det ikke alle som er råd til å reise til tannlegen å sette inn en ny tann på stift.

Ikke bare er det en stor kostnad det er også veldig tidskrevende og kan være utrolig smertefull prosess. Med en midlertidig falsk tann vil du ikke tømme lommeboken din eller gå med smerter i munnen i dagevis etter operasjon. En falsk tann kan også passe perfekt for deg som lider av litt tannlege skrekk. Så da sitter du igjen og tenker hvordan er det å sette inn en midlertidig falsk tann fungerer? Du lager tannen enkelt ved hjelp et spesielt materiale som varmes opp, det følger med farge som gjør at du kan farge tannen slik at den ser helt lik ut som resten av dine tenner.

Det føler enkelt med en manual som vises hvordan alt sammen gjøres. Det krever heller ingen type lim, stift eller annet. Tannen vil holde seg på plass av seg selv. Det er ingen store kostnader ved å bestille en falsk tann.

Ønsker du å bestille en falsk tann kan du enkelt trykke her.